Жените между 30 и 40- истински сексуални фурии

Доказано е, че жените правят най-хубав секс в периода между своята 30-та и 40-та годишнина.Причината затова, е че дамите се страхуват от старостта, от това, че сексуалният им апетит ще изчезне и затова в този интервал са най-активни. Въпреки ч

2010-07-09 13:10:46
Жените между 30 и 40- истински сексуални фурии
Доказано е, че жените правят най-хубав секс в периода между своята 30-та и 40-та годишнина.Причината затова, е че дамите се страхуват от старостта, от това, че сексуалният им апетит ще изчезне и затова в този интервал са най-активни.

Въпреки че тогава телата им не са така свежи и съблазнителни, това не пречи на жените да изневеряват и да изпитват невероятни усещания с обикновено по-младите си любовници.

Според специалистите жените на тази възраст осъзнават, че времето им изтича и затова така неудържимо бързат за последния влак.

Хипотезите са подплатени с факти, които пък са извлечени след провеждането на социологическо проучване.Запитани са близо 900 жени, разделени на три групи.Както следва от 19 до 26 годишни, от 27 до 45 , и такива, при които „менопаузата” чука на вратата.Оказало се, че жените от средната група са най-палави и диви, с най-мръснишки сексуални фантазии.Дори повече от ½ от тях са имали значително по-млади партньори.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия